Moderne, goed werkende websites

Reclameworks ontwikkeld en ontwerpt moderne websites die goed werken en goed gevonden kunnen worden via zoekmachines (Denk aan Google en Bing). Inmiddels hebben we meer dan 164 websites ontwikkeld en ontworpen voor de meest uiteenlopende bedrijven en segmenten. We hebben veel ervaring en kunnen goed met u meedenken en communiceren.

Scherp geprijsde website pakketten

Met onze scherpe basispakketten heeft u een volledig op maat ontwikkelde website die ook nog eens zeer scherp geprijsd is.

Content Management Systeem (CMS) inbegrepen.

Alle websites die wij ontwikkelen worden standaard voorzien van een Content Management Systeem (CMS). Met een CMS kunt u overal waar u wenst inloggen in uw website om aanpassingen te verrichten. Denk aan het aanpassen van afbeeldingen of teksten, nieuwe pagina`s en menu items toevoegen, etc.

Goede support!

Altijd geven wij u na de oplevering van uw website support en ondersteuning bij uw vragen. De eerste 14 dagen zijn kosteloos. Denk aan hulp bij het gebruik van het CMS, hulp bij het aanpassen van afbeeldingen of teksten binnen uw website, etc.

Maatwerk

Wij ontwikkelen en ontwerpen veel websites voor het MKB. Ook voor maatwerk kunt u bij Reclameworks terecht. Indien u hele specifieke wensen heeft willen we graag met u meedenken!

Mobiel webdesign

Waarom?

Er is een groot verschil tussen een website die op een smartphone wordt bekeken en een mobiele website. Een mobiele website is speciaal voor mobiele apparaten ontwikkeld en biedt mobiele gebruikers een optimale ervaring. Het bezoeken van een gewone website met een mobiele telefoon is vaak verre van een optimale ervaring.

Voordelen!

Reclameworks heeft veel ervaring met mobiel webdesign. Enkele voordelen van een mobiele website via Reclameworks zijn:

  • Gebruiksvriendelijk: mobiele gebruikers krijgen een website te zien die geoptimaliseerd is voor hun toestel. Dit verbetert ook de interactie met de website (denk aan swipen, zoomen, etc.)
  • Snelle laadtijd: door rekening te houden met de verbindingssnelheden en schermgroottes van mobiele apparaten wordt de site snel geladen. 
  • Toegankelijk op alle mobiele apparaten met internet (iPhone, Android, BlackBerry, Nokia, iPad, etc.)
  • Eenvoudig te beheren via hetzelfde CMS als de gewone website. 
  • Automatische doorverwijzing naar de mobiele site wanneer de gewone website wordt bezocht vanaf een mobiel apparaat.

ENKELE OPGELEVERDE WEBSITES

kijk en oordeel zelf…

OnsBeautySalonEindhoven

ONS BEAUTY SALON

BakkertjeBolEindhoven

BAKKERTJE BOL

TraditionsKappers

TRADITIONS KAPPERS

OrangeBlend

ORANGE BLEND

HMGBedtextiel

HMG BEDTEXTIEL

GSMWorld

GSM WORLD

PuurBrasil

PUURBRASIL

VanHappenContainers

VAN HAPPEN CONTAINERS
Beoordeling
Datum
Onderwerp
Webdesign Eindhoven
Beoordeling
51star1star1star1star1star