Wil je een webshop beginnen of een re-design? Het open source pakket Magento is hiervoor uitermate geschikt. Maar wat is Magento? En wat zijn de voordelen? Hoe gaat het bouwen van een Magento webshop in zijn werk?

Wat is Magento?

Magento is een open-source software en dit heeft een groot voordeel; duizenden programmeurs en specialisten over de hele wereld helpen mee Magento te verbeteren.

Magento webshops geven geven online verkopers veel flexibiliteit en controle over het uiterlijk, de inhoud en de functionaliteit van hun webshop. Magento webshops zijn erg compleet én zo opgezet dat het eenvoudig naar wens is aan te passen. Door middel van modules zijn Magento webshops uit te breiden naar een compleet systeem op maat. Door een simpele regel code wordt een complete module of extensie in- of uitgeschakeld. Hierdoor wordt alleen aangeroepen wat echt nodig is, hetgeen de snelheid bevordert.

Magento’s intuïtieve beheersysteem bevat krachtige marketing, zoekmachine optimalisatie en catalogusbeheer mogelijkheden. Daarnaast zijn Magento webshops schaalbaar en daarmee uiterst geschikt voor zowel grote als kleine webshops.

Voordelen van een Magento webshop

De voordelen van een Magento webshop zijn talrijk, maar enkele in het oog springende functionaliteiten zijn:

  • Geen licentiekosten verbonden aan de software
  • Je kunt klein beginnen en later gemakkelijk de webshop uitbreiden met verschillende modules
  • Er kan worden voldaan aan de industriële standaard van gegevensbeveiliging
  • Er kunnen meerdere webshops op verschillende domeinnamen gekoppeld worden aan één Magento systeem
  • Eenvoudig te koppelen aan systemen zoals iDeal en TNT
  • Ondersteuning van vele talen en munteenheden
  • Ontwikkelaars van over de hele wereld werken aan nieuwe en verbeterde modules of nieuwe extensies.

Magento webshop bouwen?

Bent u overtuigd van de kwaliteiten van een Magento webshop en wilt u een Magento webshop bouwen? Reclameworks helpt u hier graag bij!

Wanneer u een Magento webshop laat bouwen bij Reclameworks bent u verzekerd van een design en implementatie dat voldoet aan uw wensen. Het proces van het bouwen van een Magento webshop ziet er bij ons als volgt uit:

1. Kennismaking

Wij besteden net zo veel tijd als nodig om heel duidelijk de doelen van onze klanten te begrijpen. Onze ervaring is dat dit er aan bijdraagt dat de overige stappen in het proces voorspoedig verlopen.

2. Ontwerp

Wanneer de wensen duidelijk zijn, wordt op basis hiervan een ontwerp van de te realiseren Magento webshop gemaakt.

3. Bouw

Na het ontwerp wordt de Magento webshop gebouwd. Tijdens de bouw communiceren wij frequent over de voortgang en is deze op ons testdomein te volgen.

4. Live-gang

Na uitvoerige tests wordt de Magento webshop live gezet. Wij staan bij de live-gang altijd paraat om eventuele laatste optimalisaties direct uit te voeren.

5. Online marketing

Een goede webshop is niets zonder bezoekers. Middels verschillende manieren van online marketing zorgen wij er samen met u voor dat de bezoekersstroom op gang komt en blijft groeien.

Naast het bouwen van een Magento webshop kunnen wij ook uw bestaande Magento webshop verbeteren door te kijken naar mogelijke extensies en het optimaliseren van het verkoopproces ten behoeve van meer conversie of door een online marketing campagne voor u te ontwikkelen en uit te voeren.

Wij zorgen er altijd voor dat de communicatie met de klanten goed verloopt om zo een optimaal resultaat te leveren.

 

Beoordeling
Datum
Onderwerp
Magento Webshop Eindhoven
Beoordeling
51star1star1star1star1star